Tel: 021-210 6710
(tarif normal)
  • suport online
    (yahoo messenger)
RCA Ieftin asigurari

RCA Ieftin

Cel mai ieftin RCA din Romania in 2012

1-RCA - INTERCAM BROKER D’ASSURANCE

Suntem prezenti pe piata asigurarilor RCA de peste 11 ani. Toti acesti ani i-am petrecut
ajutandu-ne clientii sa aleaga cele mai bune oferte de RCA Ieftin din Romania. Prin intermediul unui program special, va oferim posibilitatea sa comparati preturi de asigurari RCA de la toate companiile de asigurari din tara si va consiliem sa faceti alegerea potrivita in mai putin de 3 minute.

RCA ieftin

1. Calculeaza pretul RCA

Introduci datele si compari preturile
Dureaza maxim 3 minute

RCA ieftin

2. Plasezi comanda RCA

Un proces simplu si rapid
Dureaza maxim 4 minute

RCA ieftin

3. Gata! Ai cel mai ieftin RCA

Livrarea GRATUITA in toata tara*
*Bucuresti sau comenzi mai mari de 150 lei

CLIENT_ERROR
Astazi, cel mai ieftin RCA pentru autoturism pana in 1390 cmc, 6 luni, fara daune este LEI la asiguratorul .
RCA ieftin generaliRCA ieftin euroinsRCA ieftin astra asigurariRCA ieftin asiromRCA ieftin carpatica asigRCA ieftin uniqaRCA ieftin ardafRCA ieftin BCR asigurariRCA ieftin Groupama AsigurariRCA ieftin omniasigRCA ieftin allianz tiriac

RCA ieftin Allianz-Tiriac

Asigurare RCA Ieftin Allianz-Tiriac

Te-ai saturat de urmatoarele:

  • Sa iti pierzi ore intregi pana gasesti cel mai ieftin RCA la Allianz-Tiriac?
  • Sa gasesti un RCA ieftin la un anumit asigurator din Romania si sa constati ca nu exista agentia RCA Allianz-Tiriac in zona ta?
  • Sa iti iei RCA si sa constati ca prietenii tai au gasit mai ieftin in alta parte?
  • Sa mergi printr-un trafic infernal si sa dureze ore pana o sa ai asigurarea RCA Allianz-Tiriac?

Daca raspunsul este DA! atunci te felicitam ca ai ajuns la noi! 1-RCA.ro te ajuta sa aleagi cele mai bune oferte de RCA Ieftin din Romania. Prin intermediul unui program special, va oferim posibilitatea sa comparati preturi de asigurari RCA de la toate companiile de asigurari din tara si va consiliem sa faceti alegerea potrivita in mai putin de 3 minute.

Daca ai mai facut asigurare la Allianz-Tiriac ai nevoie de un nou RCA Allianz-Tiriac, vei avea cea mai avantajoasa polita de pe piata cu ajutorul 1-RCA. Va trebui sa completezi un formular cu cateva date de contact referitoare la autovehicul, la asigurat si alte date despre comanda.

Dar nu ne oprim aici, dupa ce iti alegi cel mai ieftin RCA cu ajutorul calculatorului nostru si plasezi comanda noi iti livram GRATUIT* RCA-ul ieftin Allianz-Tiriac! Astfel scutesti timp, bani si te bucuri de cel mai ieftin RCA Allianz-Tiriac din Romania.

 

Info Valoare politei Costul livrarii
 Livrare in Bucuresti  0-150 lei  GRATUIT
 Livrare in Bucuresti  >150 lei   GRATUIT
 Livrare in Tara  0-150 lei  6.99 lei
 Livrare in Tara  >150 lei   GRATUIT

Este foarte simplu sa comanzi asigurari online!

Pasul 1 – Compari tarifele si afli care este cea mai ieftina varianta de asigurare.
Pasul 2 – Completezi formularul cu datele cerute sau ne lasi numarul in casuta din dreapta si te sunam noi in cateva minute.
Pasul 3 – Confirmi telefonic comanda. Stabilesti detaliile livrarii (oriunde,oricand) impreuna cu unul dintre membrii 1-RCA
Pasul 4 – Primesti polita prin curier in cel mai scurt timp sau o poti ridica de la sediul nostru.

Te asteptam sa beneficiezi de cea mai avantajoasa polita RCA Allianz-Tiriac de pe piata de asigurari.

 

Incepe chiar acum! Calculeaza preturi RCA ieftin Allianz-Tiriac

 

Alte beneficii pe care le ai daca comanzi RCA Ieftin Allianz-Tiriac

Polita electronica
Primesti electronic polita RCA in 5 minute dupa confirmarea platii online, prin card. O poti printa si te poti folosi de aceasta pana la primirea politei tale originale, pe formularul tipizat.

Livrare gratuita
1-RCA face cinste cu transportul in tara, livrarea este gratuita pentru politele cu valoare mai mare de 150 lei (in cazul in care localitatea este in zona de livrare a firmei de curierat FAN COURIER)

 

Despre Allianz-Tiriac

Bazele fundatiei actualei afaceri Allianz-Tiriac Asigurari au fost puse in anul 1994, odata cu infiintarea societatii Asigurari „Ion Tiriac” SA (ASIT). Pornind de la zero, compania s-a instalat repede in fruntea ierarhiei operatorilor privati de asigurari. Cresterea accelerata a volumului de afaceri derulate a adus ASIT, in numai sase ani de existenta, pana pe pozitia secunda in topul celor mai importanti asiguratori din Romania.

Dezvoltarea infrastructurii companiei a fost realizata cvasiexclusiv prin autofinantare. In ciuda costurilor ridicate pe care lansarea unei afaceri de tip greenfield le impune, Asigurari „Ion Tiriac” a generat intr-un timp record rezultate pozitive pentru actionarii sai.

Mizand initial, in principal, pe dezvoltarea relatiilor cu clienti ce desfasurau activitati in domeniile industrial sau comercial, ASIT a reusit sa creeze adevarate parteneriate pe termen lung cu asiguratii, spre beneficiul ambelor parti implicate.

Integrarea, in anul 2000, a societatii ASIT in grupul de asigurari german Allianz a intarit pozitia acesteia pe piata romaneasca, statutul de membru al unuia dintre cele mai importante grupuri financiare din lume, conferind companiei rezultate. In anul 2002, Allianz-Tiriac a devenit liderul incontestabil al pietei asigurarilor generale din Romania.

Strategia dezvoltarii Allianz-Tiriac a urmarit, in mod continuu, fructificarea oportunitatilor de crestere a afacerilor numai in masura in care acestea au oferit garantia mentinerii la niveluri superioare a tuturor indicatorilor care exprima gradul de siguranta financiara a companiei. Faptul ca, indiferent de contextul economic general, Allianz-Tiriac a reusit sa deruleze in mod constant o activitate profitabila este o dovada in plus a soliditatii afacerilor sale.

Diversificarea progresiva a gamei de produse in concordanta cu nevoile clientilor au reprezentat elemente de strategie care au avut o contributie importanta la dezvoltarea echilibrata a afacerilor Allianz-Tiriac Asigurari. Astazi portofoliul de asigurari al companiei are o structura diversificata, incluzand practic toate tipurile de produse de protectie din gama asigurarilor generale, asigurarilor de viata, sanatate, respectiv de pensii, capabile sa acopere intreg spectrul de solicitari venite din partea clientilor locali.

Contact:

Allianz-Tiriac Asigurari S.A, cu sediul social in Str. Caderea Bastiliei nr. 80-84 Sector 1, Bucuresti, 010616, Romania
Capital social: 66.638.505 lei
Inregistrat la ORC sub nr. J40/15882/1994,
CUI: 6120740
Autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, Numar în Registrul Asiguratorilor: RA-017
Operator de date cu caracter personal nr. 779

Preturi RCA

1. Calculeaza pretul RCA - Garantat cel mai ieftin RCA din Romania
2. Plasezi comanda RCA - Un proces simplu si rapid

Modalitati de plata RCA

Numerar, ordin de plata, online, prin card!
Plata RCA ieftin

Informatii contact 1-RCA

Program de lucru cu publicul:
L-V: 09:00 - 21:00
S-D: 09:00 - 18:00

Adresa:
Str.Verii, nr.10, et.1, sect.2, Bucuresti

Telefon & E-mail

Tel/fax: +4021.210.67.10;
Tel/fax: +4021.210.67.88;
Mobil: +40.743.092.107;

E-mail: contact@1-rca.ro

id messenger: rca.intercam

Google PageRank Checker
RCA ieftin

Toate drepturile rezervate 1-RCA.ro © 2012 | Termeni si conditii | ANPC | CSA | APPA
Acest site apartine companiei INTERCAM Broker d’Assurance